S Sukarelawan

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
LANTIKAN SEBAGAI SUKARELAWAN PENJANAAN DANA KEPADA YAYASAN BINA INSAN MALAYSIA (YBIM)

Adalah dimaklumkan di sini bahawasanya pihak YAYASAN BINA INSAN MALAYSIA (YBIM) dengan sukacitanya melantik Encik/Puan/Cik
      
Penama di atas adalah diberi hak dan tanggungjawab mewakili pihak YBIM untuk urusan berkenaan dengan tugas-tugas seperti berikut:

a. Membantu di dalam program penjanaan dana.
b. Memberikan pengenalan dan pendedahan kepada masyarakat luar melalui alam maya,
c. Pihak YBIM akan menyiasat dan akan mengenakan tindakan sewajarnya jika terdapat bukti nyata berlakunya penyelewengan kuasa daripada pihak Wakil Ejen ketika mewakili YBIM dalam aktiviti mengutip hasil sumbangan.
d. Setiap pertuduhan terhadap Wakil Ejen mestilah disertakan dengan bukti yang boleh digunakan di mahkamah di bawah undang-undang Malaysia.

* Masa tertakluk mengikut kesesuaian untuk sebarang majlis yang dianjurkan oleh pihak YBIM.

Penama di atas juga adalah diharapkan dapat membantu program-program YBIM dengan memperkenalkan pihak YBIM kepada mana-mana kenalan mahupun syarikat. Setiap penjanaan daripada program tersebut 15% sumbangan setelah ditolak perbelanjaan keseluruhan kos program akan disalurkan kepada pihak yang menguruskan sebagai "Professional Service" mengikut terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusanYBIM.

57-1, Jln Equine 9, Bdr Putra Permai, Seri Kembangan 43300, Selangor

Email:urusetia@ybim.org
Fax:+603 8942 8996

The main products are LED corn light,LED Bulkhead lamp,LED Downlight,LED Panel Light.