L Lembaga Pemegang Amanah

Noor Firdaus Hilmi Bin Mohd Hashim, berusia 50, warganegara Malaysia. Pemegang Ijazah dalam Kejuruteraan (Pengkhususan dalam Elektrikal, Elektronik & Robotik) dari Sheffield Harlem University, England (1989).

‘’Berpengalaman bekerja dalam syarikat Jepun selama lebih 10 tahun dan sekarang adalah seorang usahawan dalam Industri Pembinaan dan Perniagaan Makanan. ‘’

Justeru beliau datang dari keluarga yang berpendapatan rendah dan mahu membantu mencurahkan bakti kepada masyarakat, beliau terlibat secara aktif dalam kerja-kerja sosial dan aktiviti amal di kawasan kejiranannya dan sekitar Lembah Klang.

Syed Idrus Bin Syed Husain, berusia 44, warganegara Malaysia. Pemegang Ijazah Sarjana (Hons) dalam Teknologi Maklumat (Pengkhususan dalam Database & Pengurusan Teknologi) dari Universiti Utara Malaysia (1996).

‘’Meraih pengalaman bekerja dalam bidang IT selama 9 tahun dengan beberapa syarikat ternama seperti ABACUS, Mesiniaga/IBM dan DRB-Hicom sebagai Pengurus Pemasaran dan Jurutera Sistem. ‘’

Beliau kemudiannya memulakan perniagaan dalam bidang Pembangunan Perisian dan Latihan. Selain meneruskan perniagaannya, beliau juga mengendalikan kafe siber di Shah Alam. Beliau sendiri memang aktif dalam kerja-kerja amal sejak di zaman belajar lagi. Beliau sangat cenderung untuk membantu masyarakat tanpa mengira usia, jantina dan bangsa.

57-1, Jln Equine 9, Bdr Putra Permai, Seri Kembangan 43300, Selangor

Email:urusetia@ybim.org
Fax:+603 8942 8996

The main products are LED corn light,LED Bulkhead lamp,LED Downlight,LED Panel Light.